Ποιοι είμαστε

Tα καταστήματα soulis, ιδρύθηκαν το 1974 σε ένα μικρό χώρο στην λεωφόρο Hρακλείου στην Ν. Ιωνία.

Το κατάστημα αυτό, ξεκίνησε από ανθρώπους που είχαν χαμηλά το κεφάλι καθώς γνώριζαν ότι για να πετύχει η συγκεκριμένη επιχείρηση πρέπει να δουλεύουν ασταμάτητα και με απόλυτη αφοσίωση σε αυτό που κάνουν.

Η απόλυτη αφοσίωση, η ασταμάτητη δουλειά αλλά και το μεράκι με το οποίο δούλευαν και δουλεύουν ως και σήμερα, ήταν φυσικά ένα από τα πολλά συστατικά της επιτυχίας των καταστημάτων Soulis .

Σιγά - σιγά βλέποντας ο ιδιοκτήτης των Soulis ότι η επιχείρηση αυτή ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις αλλά και προσδοκίες του, αποφάσισε να ανοίξει κι άλλα καταστήματα έτσι ώστε να εξαπλωθούν και σε άλλες περιοχές πέραν της Νέας Ιωνίας. Έτσι, αυτήν την στιγμή τα καταστήματα Soulis εδρεύουν σε Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι & Πατήσια.

Τα Soulis έχουν μεγάλη ποικιλία ανατομικών υποδημάτων για μέσα αλλά και έξω από το σπίτι, που είναι κατάλληλα για όλες τις εποχές. Τα καταστήματα μας διαθέτουν μια τεράστια γκάμα για όλα τα γούστα και για όλες τις ανάγκες!

Η εποχή, μας οδήγησε σε άλλη μία καινοτομία για την επιχείρηση μας. Την δημιουργία του υπέρσύγχρονου ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Οι πελάτες μας μέσω του e-shop μας μπορούν εύκολα και γρήγορα να παραγγείλουν τα παπούτσια ή τις παντόφλες που τους αρέσουν , στο χρώμα που τους αρέσουν αλλά και να δουν μια μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων.

Στόχος αυτής της κίνησης είναι να σας διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο στις αγορές σας, μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένη την γκάμα των προϊόντων μας,να βλέπετε τις προσφορές μας καθώς και να κερδίσετε απίστευτα δώρα παίρνοντας μέρος στους όμορφους διαγωνισμούς μας.

Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και στα καταστήματα μας.

Με σεβασμό & εκτίμηση,|
Η ομάδα των Soulis-Shoes