Νεα συνεργασία με το παγκοσμίου φήμης brand Havaianas

26/04/2024

Havaianas

Oι πιο διάσημες σαγιονάρες του κόσμου!


Παγκόσμια ηγέτιδα στα σανδάλια, με πάνω από 252 εκατομμύρια ζευγάρια να πωλούνται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 100 χώρες, η Havaianas συμβολίζει το καλοκαιρινό πνεύμα και έχει αγαπηθεί για τα έντονα χρώματα και σχέδια της.

Όλα ξεκίνησαν το 1962, με το πρώτο σχέδιο να είναι εμπνευσμένο από το παραδοσιακό ιαπωνικό Zori, ένα σανδάλι που αποτελείται από μια λεπτή σόλα από καλαμάκι ρυζιού και υφασμάτινα λουριά. Κάθε ζευγάρι σαγιονάρες Havaianas εξακολουθεί να σχεδιάζεται και να κατασκευάζεται στη γενέτειρά του, τη Βραζιλία.

Νέα συλλογή Havaianas: υποδήματα άνοιξη-καλοκαίρι

Το Havaianas είναι άνεση , αλλά είναι και περιπέτεια και ουσία . Αυτή η νέα συλλογή είναι εμποτισμένη με τον χαρακτήρα της βραζιλιάνικης ακτής , προσκαλώντας σας να απολαύσετε τη θεαματική φύση της, τις αισθήσεις που μεταδίδει, τα χρώματά της, τις γεύσεις της, τις ιστορίες της… Ένα ταξίδι στο οποίο θα ανακαλύψετε τον εαυτό σας και το σπίτι των Havaianas .

Αυτές οι νέες αφίξεις άνοιξη-καλοκαίρι θα είναι οι τέλειοι φίλοι σας όταν επισκέπτεστε την παραλία , περπατάτε κοντά στην ακτή, απολαμβάνετε τη φύση… Όλα αυτά με σχέδια που αντικατοπτρίζουν τη ζωντανή ποικιλομορφία της φύσης της Βραζιλίας, την τέχνη της, τις χειροτεχνίες και τον χαρακτήρα της. Μοναδικά, εμπνευσμένα και σαγηνευτικά σχέδια που ενώνουν τη χαρά και τη ζωή με την οποία η Βραζιλία ξεχειλίζει με τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τα Havaianas συνώνυμα της απλότητας και της άνεσης